Добри вести за Сашка Васева. Сашка Васева ще остане за лечение

...
Добри вести за Сашка Васева. Сашка Васева ще остане за лечение
Коментари Харесай

Телеграф: Сашка Васева остава в Германия

Добри новини за Сашка Васева. 

Сашка Васева ще остане за лекуване в Германия. Легендарната певица има усъвършенстване в цялостното си положение, само че мъжът й Христо Бакърджиев е взел решение двамата да не се прибират още у нас, а да продължат да се борят за живота и зрението на изпълнителката отвън граница, колкото и скъпо да коства това, съобщи Телеграф. 

Припомняме ви, че предходната година бе открит израстък в главата на Сашка, което е довело и до загуба на зрението й. Преди Коледа на изпълнителката й бяха направени две животоспасяващи интервенции, които по думите на хирурзите са минали като по учебник, само че към момента не могат да дадат гаранция, че тя ще успее още веднъж да прогледне.

Сашка се чувства надалеч по-добре, в сравнение с преди интервенциите, когато в действителност имаше сериозна заплаха за живота й, а положението й бе сериозно. С поддръжката на брачна половинка си и фамилията, Васева съумя да премине през интервенциите, и да се избави, написа " Телеграф ".

Ето какво се случва със Сашка Васева точно на Коледа в Германия

В началото на април пък стана ясно, че звездата се е заразила и с Ковид, защото цялото поделение в болничното заведение, в която е настанена, са боледували. Въпреки разтърсеното си здравословно положение, певицата успя да пребори подлия вирус и към този момент е добре.

Съпругът й показа, че е върнала и апетита си. Стана ясно, че тя е под наблюдаване и от хърватски психолог, с цел да премине по-лесно през здравословните премеждия, пред които я сложи животът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР